Om Hotel Klovereied

Hotel Kløvereid ligger flott til i Kolvereid i Nord-Trøndelag fylke. Hotellet tilbyr budsjettvennlige priser, noe som gjør det perfekt for single, par og familier som vil oppleve Kolvereid og områdets aktiviteter. Hotellet er også egnet for bedrifter som er på jakt etter kurs- og konferansefasiliteter i hjertet av Namdalskysten.

Kolvereid

Kolvereid, som fikk sin bystatus i 2002, er faktisk den minste byen i Norge. Byen har i overkant av 1700 innbyggere, men er likevel administrasjonssentrum i Nærøy. Nærøy er den største kommunen i regionen Ytre Namdal.

Kolvereid var tidligere kommune i Namdalen i Nord-Trøndelag fylke, men etterhvert som Nærøy, Gravvik, Kolvereid og en del av Foldereid ble slått sammen, ble Nærøy kommune opprettet som ny kommune i 1964.

Et meget hyggelig hotell

Hotel Kløvereid kan skilte med en rekke hyggelige tilbakemeldinger fra sine gjester. Dette er et meget hyggelig hotell med sentral beliggenhet i Kolvereid.

Hotellet består av komfortable gjesterom, hvor alle er innredet med eget bad og alle nødvendige fasiliteter for et hyggelig og behagelig opphold.

Det tilbys gratis trådløst internett over hele hotellet, både på rommene og i fellesområdene. Stedets hyggelige flerspråklige 24-timers resepsjon tilbyr også informasjon og bestilling av turer og utflukter, samt aktiviteter i området.

Hotellet er svært populært blant fiskere og folk som liker lange gåturer i flotte naturomgivelser.

Hyggelig restaurant og bar med mye godt på menyen

I lokalene finnes det også en bar og restaurant som hyppig besøkes av hotellets gjester, gjennomreisende og lokalbefolkningen.

Restauranten serverer deilig frokost i buffetstil som består av brød, ost, kjøttpålegg, egg, frokostblanding, melk, juice, yoghurt med mer.

Det serveres også lunsj og middag som a la carte, mens baren byr på en hyggelig atmosfære for en drink eller to på kveldstid. Baren er også åpen på dagtid for de som ønsker noe godt i glasset, eller en kopp kaffe eller te tidligere på dagen. Utenfor baren og restauranten finnes det også en utendørsterrasse, hvor gjestene kan nyte deilig mat og drikke servert utendørs på sommerstid.

Restauranten serverer smakfulle retter som inkluderer både nasjonale og internasjonale retter, i tillegg til lokale spesialiteter som laks, villsau, elg, hjort og røkt fjellfisk.

Møte- og konferanselokaler

Hotellet tilbyr hyggelige møte- og konferanselokaler som er utstyrt med alt nødvendig utstyr for et vellykket møte. Lokalene er egnet for både små og middels store møter, konferanser eller tilstelninger, inkludert arrangement som bryllup, konfirmasjon og dåp. Hotellet kan også hjelpe med å arrangere aktiviteter og utflukter sammen med arrangementet.

Aktiviteter i området

Kolvereid ligger like ved Rørvik og midt i hjertet av Namdalskysten som er kjent for sitt vakre kulturlandskap med store kontraster. Her kan du nyte flotte naturomgivelser med fjell og fjorder, og et fantastisk kystlandskap som byr på vakre strender og øyer. Området er svært populært blant både nord-trøndere og turister som liker jakt og fiske, men også blant folk som liker sykling, padling og båtliv.

Namdalskystens vakre skjærgård

Området er perfekt for alle som liker båtliv eller padling. Her tilbys guidede turer med kajakk, samt båtturer som også kan inkludere fiske. En padletur eller båttur i denne vakre skjærgården er virkelig å anbefale.

Flotte sykkelveier i vakkert landskap

Alle som er blitt bitt av sykkelbasillen, bør så absolutt sette kursen mot Namdalskysten. Her tilbys flotte veier som er perfekt for sykling, vakker natur og et supert utvalg av sykkelopplegg som også kan inkludere øyhopping med hurtigbåt.

En historisk landhandel

Stikk gjerne innom Namdal Landhandel når du besøker Kolvereid. Her kan du kjøpe lokalproduserte delikatesser og økologiske produkter som inkluderer varer som saft, grønnsaker, ost, pølser, øl, syltetøy, ulike kjøtt- og viltprodukter avhengig av sesong, og deilige fiskeprodukter.

Velkommen!

Privacy Policy