Slik bestiller du rom hos oss

Vi vil at det skal være enkelt for alle og enhver å bestille rom hos oss, og tilbyr derfor bestillingsmuligheter over telefon og via våre nettsider.

Vi vil ta deg gjennom prosessen steg for steg, slik at du kan være sikker på at du velger den romtypen som er best for deg og ditt reisefølge.

Først bør du vurdere hvilken romtype du ønsker

Det første du bør vurdere, er hvilken romtype du har behov for.

  1. Reiser du alene? Velg enkeltrom eller eventuelt dobbeltrom hvis du ønsker bredere seng og større rom.
  2. Reiser du sammen med kjæresten eller partneren? I dette tilfellet vil du kanskje velge dobbeltrom, hvor dere deler en dobbeltseng.
  3. Reiser du sammen med en venninne, en kompis, eller med mor eller far? Da vil du kanskje velge et tomannsrom med to enkeltsenger, hvor dere kan sove i hver deres seng.
  4. Reiser du sammen med to venner eller er dere en familie på 3? Velg et trippelrom som er utstyrt med sengeplass til dere alle tre. To av dere deler en dobbeltseng, mens den tredje sover i ekstraseng eller enkeltseng, avhengig av valg av romkategoriene Standard eller Superior.
  5. Er dere på familietur? Våre familierom passer ypperlig for 2 voksne og 2 barn opptil 12 år, eventuelt 3 voksne. I denne romtypen vil det være en dobbeltseng og en oppredd sovesofa. (Sovesofaen er egnet for 2 barn eller 1 voksen).

Neste steg er å velge om du ønsker Standard eller Superior rom. Standard rom er vår rimeligste romtype. Superior rom koster litt mer, men har større romareal, flere fasiliteter og bredere dobbeltseng for de som ønsker å unne seg det lille ekstra.

Du finner en flott oversikt over alle våre romtyper og hvilke fasiliteter de er utstyrt med under «Rommene på Hotel Kløvereid».

Hvordan bestiller du?

Når du har valgt den romtypen du ønsker, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss over telefon eller bestille ditt rom via våre hjemmesider.

Av og til kan det være tilbud på enkelte romtyper på nettet, men vi gjør alltid vårt ytterste for å kunne tilby samme rompris enten du ringer oss eller bestiller via våre hjemmesider.

Hvis du bestiller via våre nettsider, betaler du når du fullfører bestillingen. Hvis du bestiller via telefon, vil vi sende deg en betalingslink som må betales innen 24 timer for å bekrefte reservasjonen. Har du ikke tilgang til epost, kan vi i enkelte tilfeller ordne betaling på andre måter ved behov. Hvis det er kort tid til innsjekkingsdato, ser vi helst at bestillingen gjøres på nett og betales der og da.

Uansett om du bestiller over telefon eller via våre nettsider, vil vi sende deg en bekreftelse på epost med reservasjonsnummer og bestillingsopplysninger som inkluderer hotellnavn med adresse, telefonnummer og veibeskrivelse, samt dato for opphold og navn på hovedreisende.

Skriv gjerne ut bekreftelsen, slik at du alltid har veibeskrivelsen og vårt telefonnummer for hånden. Ved innsjekking er det nok at hovedreisende fremviser legitimasjon.

Sen ankomst

Hvis du ankommer sent, etter kl. 18.00, bør du ringe oss eller sende oss en epost i god tid å informere om ca. tid for ankomst.

Hvis du har behov for tidlig innsjekking eller sen utsjekking, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, slik at vi kan registrere det som et ønske. Vi ønsker imidlertid å gjøre deg oppmerksom på at dette kun blir registret som et ønske og at det ikke kan garanteres.

Gruppe

Hvis du ønsker å bestille for en større gruppe på mer enn 9 personer, ber vi deg vennligst om å kontakte oss via telefon.

Privacy Policy