Rommene ved Hotel Klovereid

Hotel Kløvereid tilbyr flotte gjesterom som sørger for et behagelig og komfortabelt opphold for alle gjester. Alle rom har eget bad og gratis trådløst internett.

De ulike romtypene

Hotellet tilbyr et godt utvalg av ulike romtyper som inkluderer følgende:

Standard enkeltrom

Rommet er på 10 kvadratmeter og er egnet for 1 person. Fasiliteter på rommet inkluderer: 1 enkeltseng 90 cm, nattbord, leselampe, TV, klesskap, stol og bord. Bad med dusj, toalett, servant og hårføner. Shampo og såpe.

Standard dobbeltrom

Rommet er på 12 kvadratmeter og er egnet for 2 personer i en dobbeltseng. Fasiliteter på rommet inkluderer: 1 dobbeltseng 140 cm, nattbord, leselamper, TV, klesskap, 2 stoler og bord. Bad med dusj, toalett, servant og hårføner. Shampo og såpe.

Standard tomannsrom

Rommet er på 12 kvadratmeter og er egnet for 2 personer i to separate enkeltsenger. Fasiliteter på rommet inkluderer: 2 enkeltsenger på 90 cm hver, nattbord, leselamper, TV, klesskap, 2 stoler og bord. Bad med dusj, toalett, servant og hårføner. Shampo og såpe.

Standard trippelrom

Rommet er på 14 kvadratmeter og er egnet for 3 personer fordelt i en dobbeltseng og en ekstraseng. Fasiliteter på rommet inkluderer: 1 dobbeltseng 140 cm + 1 ekstraseng, nattbord, leselamper, TV, klesskap, 2 stoler og bord. Bad med dusj, toalett, servant og hårføner. Shampo og såpe.

Standard familierom

Rommet er på 16 kvadratmeter og er egnet for 4 personer (2 voksne og 2 barn, eventuelt 3 voksne) fordelt i en dobbeltseng og en sovesofa. Fasiliteter på rommet inkluderer: 1 dobbeltseng 140 cm + 1 oppredd sovesofa, nattbord, leselamper, TV, klesskap, 2 stoler og bord. Bad med dusj, toalett, servant og hårføner. Shampo og såpe.

Superior enkeltrom

Rommet er på 14 kvadratmeter og er egnet for 1 person. Fasiliteter på rommet inkluderer: 1 enkeltseng 90 cm, nattbord, leselampe, skrivebord og ergonomisk stol, TV, klesskap, bord og stol. Bad med dusj/badekar-kombinasjon, toalett, servant og hårføner. Shampo, balsam, bodylotion og såpe. Utsikt mot grøntarealene.

Superior dobbeltrom

Rommet er på 16 kvadratmeter og er egnet for 2 personer i en dobbeltseng. Fasiliteter på rommet inkluderer: 1 dobbeltseng 160 km, nattbord, leselamper, skrivebord og ergonomisk stol, TV, klesskap, bord og 2 stoler. Bad med dusj/badekar-kombinasjon, toalett, servant og hårføner. Shampo, balsam, bodylotion og såpe. Utsikt mot grøntarealene.

Superior tomannsrom

Rommet er på 16 kvadratmeter og er egnet for 2 personer i to separate enkeltsenger. Fasiliteter på rommet inkluderer: 2 enkeltsenger på 90 cm hver, nattbord, leselamper, skrivebord og ergonomisk stol, TV, klesskap, bord og 2 stoler. Bad med dusj/badekar-kombinasjon, toalett, servant og hårføner. Shampo, balsam, bodylotion og såpe. Utsikt mot grøntarealene.

Superior trippelrom

Rommet er på 18 kvadratmeter og er egnet for 3 personer fordelt på 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. Fasiliteter på rommet inkluderer: 1 dobbeltseng på 160 cm + 1 enkeltseng 90 cm, nattbord, leselamper, skrivebord og ergonomisk stol, TV, klesskap, bord og 2 stoler. Bad med dusj/badekar-kombinasjon, toalett, servant og hårføner. Shampo, balsam, bodylotion og såpe. Utsikt mot grøntarealene.

Superior familierom

Rommet er på 20 kvadratmeter og er egnet for 4 personer (2 voksne og 2 barn, eventuelt 3 voksne) fordelt på 1 dobbeltseng og 1 sovesofa. Fasiliteter på rommet inkluderer: 1 dobbeltseng på 160 cm + 1 sovesofa, nattbord, leselamper, skrivebord og ergonomisk stol, TV, klesskap, bord og sittegruppe for 4 personer. Bad med dusj/badekar-kombinasjon, toalett, servant og hårføner. Shampo, balsam, bodylotion og såpe. Utsikt mot grøntarealene.

Frokost alltid inkludert

Romprisen inkluderer alltid en nydelig frokostbuffe som sørger for en god start på dagen. Frokosten serveres i hotellets restaurant fra kl. 06.30 til 09.30 på hverdager og fra kl. 07.00 til 10.00 i helgene.

Privacy Policy